Почистване на дворове и извозване на боклук

Имате ли нужда от услугата за почистване на дворове, градини и хора, които се грижат за поддръжката, чистота и реда на двора и градината? Фирмата на Зелен Божил ще разработи за вас индивидуална програма за грижи за зелените домашни любимци, която ще включва всички необходими мерки за вашата градина или двор.

Екипът е събран от специалисти, всеки, от които се занимава с дадена дейност. От рязане на дървета и храсти, до косене на трева, събиране на паднала шума и всякакви дейности по двора.

* Консултация със специалист по грижите и поддръжката на градината може да направите и на телефон – 0876 287 679;

Нашият опитен екип ще поддържа двора в отлична форма през целия вегетационен период. А гледката към вашата градина или озеленяване ще ви накара да се усмихнете, когато отворите вратата си сутрин или се върнете у дома привечер.

Какво още е включено в услугите по:

Косене на тревни площи и храсти

Косене на тревни площи и подрязване на храсти са основните моменти при грижите за местната зона. Може да извършите тази процедура с високо качество, ако се обърнете към специалисти. Те ще ви спести време, което можете да отделите на семейството или себе си. Цената на такива услуги ще ви зарадва с достъпност и приемливост. Като правило цената зависи от обема на работата и тяхната сложност.

Повече за услугите на фирмата може да разгледате на „bozhil.com„. Екипът ще направи своевременно изрязване на храсти и тревни площи във вашата селска къща или крайградски район. Нашите специалисти лесно ще подредят поверената им територия, използвайки съвременни инструменти и оборудване. Посечените тревни и храстови клони ще бъдат събрани и обезвредени. Забравете за всички проблеми, свързани с поддържането на двора! Доверете тяхното решение на професионалисти!

Какви са характеристиките на грижата за храсти и тревни площи?

Като редовно косите храстите или тревните площи, може да постигнете привлекателността на целия градински пейзаж. Ето, защо се препоръчва храстите да се подрязват веднъж или два пъти на сезон. A тревата да се коси веднага щом порасне на височина 10-15 см. Разбира се, интензивността на грижите за зелените площи зависи от техния темп на растеж, условия за поддържане и видове състав. С най-добрите усилия може да дадете на растенията си дълъг и здравословен живот.

Подрязването на клоните на храсти е необходимо не само за постигане на естетическата му привлекателност, но и за:

стимулиране на по-нататъшния растеж на растенията;

отстраняване на болни и умиращи клони;

придава на храста желаните контури.

За да се премахнат клоните се използват специални ножици. Може да поръчате подстригване на дървета или храсти през цялата година, но най-добре е да извършите тази операция през пролетта или есента, преди първата слана.

За да косите точно и ефективно тревни площи, трябва да имате определени знания и опит. Опитвайки се сами да подредите моравата, вие само ще изхабите силите и нервите си и пак да не изглежда съвсем спретнато. По-добре се свържете с нас, екипът на Зелен Божил.

Нашите работници ще косят тревата с помощта на косачка за трева. На труднодостъпни места ще използват тример или приставки. Използвайки услугите поне веднъж на всеки десет дни, ще си гарантирате, че тревата ще е добре поддържана и привлекателна.

Рязане на дървета и храсти

Дърветата и храстите се изрязва бързо и ефективно с помощта на специалисти. Те имат необходимата квалификация и богат трудов опит. При сечта ще се вземат предвид характеристиките на терена, наличието на съседни конструкции и комуникации.

Като се свържете с нас, ще получите висококачествени услуги за цялостно подобряване на визата на вашия двор. Така ще, може да премахнете цялото дърво, на части. Ако е необходимо, нашият персонал ще комбинира няколко техники за премахване на аварийни или трудни дървета. Освен това те ще използва специално оборудване.

Не се колебайте да се свържете на нашия ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН – 0876 287 679! Очакваме ви!