Моите цени

Предлагам много евтини цени за извозване. Предлагам законно изхвърляне на диван от София до депата в Костинброд или Перник.

Имам опция за незаконно изхвърляне в Западен парк, река Искър, Слатинска, Владайска и други реки и дерета. Важи за София и района около града на стойност от 10 до 30 лева.

Предлагам законно изхвърляне на секция от София до депата в Костинброд или Перник.

Ако имате секция я натрошавам на много парчета с опция за незаконно изхвърляне в Западен парк, река Искър, Слатинска, Владайска и други реки и дерета в София и района около града на стойност от 10 до 40 лева.

В горните цени имам петдесет процента отстъпка ако са повече от един мебел.

Когато ме извикате за почистване на апартамент или къща или само стая идвам с още две момчета.

За почистване на една стая на Вас моите клиенти ще ви струва и таксата на депото за законно извозване от София до депата в Костинброд или Перник. В зависимост колко мебели и боклук има в стаята и от кой етаж изнасяме.

Имам опция за незаконно изхвърляне в Западен парк, река Искър, Слатинска, Владайска и други реки и дерета. Важи за София и района около града на стойност 30 – 50 лева на стая.

За почистване на мази и тавани ще ви излезе на Вас моите клиенти евтино на метър за кубик боклук за законно извозване от София до депата в Костинброд или Перник. Цената се определя в зависимост от вида на отпадъка, изнасяме и въглища и нафта и плъхове и котки.

Имам опция за незаконно изхвърляне в Западен парк, река Искър, Слатинска, Владайска и други реки и дерета. Важи за София и района около града на стойност 5 – 10 лева на кубик боклук.

С уважение към вас моите клиенти – Зелен Божил

В повечето случай работим за Вас нашите клиенти аз и още две момчета с камион за боклук.

Ние си товарим и разтоварваме на разтоварището.

Ако видите някой да предлага цени за извозване на отпадъци и стари мебели незаконно! – Веднага подайте сигнал в Столичен инспекторат за да може инспекторите да си свършат работата. Те реагират веднага и ще глобят виновниците по веригата от произхода на боклука до контрабандиста който замърсява околната среда.