Изхвърляне на стари мебели от висок етаж в София.

Товарене и изхвърляне на стари мебели до специализирано депо в покрайнините на града. Моята бригада извършва и демонтаж. Бригадата ми се справя отлично за натрошаване или демонтаж на секция и гардероб. Предлагаме изтръгване на вградени мебели, демонтаж на кухненски шкафове, товарене и транспорт до депо. Демонтажи при трайно прикрепени мебели. Също така демонтираме ламперия, паркет, дюшеме, окачен таван от летви, таван и други. Аз, Зелен Божил, работя с много голям фургон, камион в който мога да събера тристаен апартамент на един път. Изхвърлям всичко от жилище, маси и столове, диван, фотьойли, килими, секция, гардероб, кухня, всичко. Погледнете моите цени за извозване отпадъци и мебели от адрес и етаж в София.

Извозване на стари мебели директно от етаж

Почти всеки човек в живота си се изправя, пред голямата дилема – ремонт на апартамент или собствена къща, а това е свързано с редица извозване на стари мебели, строителни материали, боклук и какво ли не.

Ние от Зелен Божил предоставяме услуга за извозване на стари мебели. Тази услуга я предлагаме повече от 8 години и ще ви помогнем да се справите с тази задача. И също така, ако решите да смените мебелите си за нови и не знаете как да се отървете от старите мебели, не се отчайвайте, нашите момчета ще дойдат на място, ще натоварват в кола и извозват за рециклиране.

Извозване на стари мебели – контакти

За да изхвърлите мебели (изнасяне на стари мебели на сметище), строителни отпадъци, обадете се на посочените номера 0876 287 6790 и ние ще ви помогнем.

Промяна на дизайна, освобождаване на апартамента преди ремонт или по време на преместване, изчистване на натрупаните счупени или овехтели мебели от гаражи, складове или балкони – всичко това са основните причини да решите да се отървете от остарелите неща. Те заемат ценно пространство, лишавайки собствениците им от нови възможности.

Всички знаем, че изнасянето им до боклука в двора е забранено от закона. Изходът е само един – да поръчате услугата за изнасяне на старите мебели до пунктовете за рециклиране или до места, където тя ще получат втори живот и ще бъдат използвани.

Фирма „Зелен Божил“ се грижи за транспорта, разработва индивидуални маршрути и подбира специализиран транспорт. Спазвайки всички правила за екологичност, екипът от опитни товарачи и логистици ще изпълни Вашата поръчка за кратко време.

Интересен факт:

Транспортирането на извънгабаритни мебели и оборудване и товари с тегло над 200 тона се извършва от ниски товарачи от тежък тип.

Премахване на стари мебели

Услугата извозване на стари мебели е достъпна. Цените са съобразени, така, че да може всеки средно статистически човек да се възползва от подобен род дейности на фирми. Ако имате стар диван, секция, гардероб, стара спалня или кухненско обзавеждане за изхвърляне, не се колебайте да ни се обадите.

Други наши услуги

Всички наши настоящи и бъдещи клиенти могат да се възползват от редица услуги, които фирата ни Зелен Божил предлага.

Използваме модерни превозни средства, които са добре поддържани и с капацитет за превозване и извозване на всякакви товари. Не се колебайте да ни се обадите и когато имате чупливи или едро габаритни товари за извозване.

Извършваме транспортиране в най-кратки срокове при спазване на всички правила за безопасност.

Какво може да се извозва със Зелен Божил

Не трябва да забравяме, че мебелите са обемисти и тежки, така че ще е трудно да се справите с тази задача, без специално обучение. Каквото и да е натоварването, ние ще оценим сложността на работата с него предварително. Независимо, дали става въпрос за стари мебели или домакински уреди, ВиК оборудване или боклук от балкона, прозорци с врати или гардероби със стени, нашите експерти разбират тънкостите на работата с всеки елемент.

Ако вече знаете къде планирате да организирате премахването на старите мебели, моля, уведомете ни предварително, така картата на маршрута ще бъде разработена с максимална точност. Ако няма такова място, доверете се на екипите на Зелен Божил.

За всякакви въпроси, не се колебайте да ни звъните на 0876 287 679.