Почистване на таван и извозване на боклук

Зелен Божил предлага уникално решение за всеки дом – почистване на таван.  Услугите за почистване на таван ви гарантират, чистота, ред и най-вече добре свършена работа от професионалисти, без вашата намеса. Всичко това на разумна и достъпна цена.

Екипите от фирма Зелен Божил ще се справят и с най-досадните проблеми, които могат да се появят. Няма нужда да се обаждате в различни фирми за почистване на тавански помещения, фирма с хамали и транспортна фирма. Всичко това ще ви струва много по-скъпо поръчано по отделно.

Лесно може да заявите на 0876 287 679, при това безплатно.

Направете тавана си отново част от вашия дом

Много собственици на домове с прилежащи тавански помещения са били изложени на подобен проблем. Такъв най-често се състои в:

Проблем със замърсяване, причинявайки щети на имущество и създаване на потенциален проблем – опасност от замърсяване.

Много таванско помещение са пренебрегвани по отношение на чистотата и грижите за качеството на въздуха в дома.

Плъховете и гризачите не са единственият проблем със заразяването. Всеки трябва да се бори, по някакъв начин и да намали риска и опасностите за здравето. От повредената изолация, тръбите, въздуховодите и проводниците в таваните на много хора идват една голяма част от проблемите, но това съвсем не е всичко.

Разгледайте обстойно www.bozhil.com, за да решите проблема веднъж завинаги.

Защо да се доверите на момчетата на Зелен Божил

Нашият екип за почистване на таван може да премахне всички обемисти или нежелани предмети от вашето таванско помещение. Ако е необходимо може да започне да почиства всякакви изпражнения или дори трупове на животни, които често присъстват на такива необитавани и използвани за складове места.

Всички превантивни и последващи техни действия ще помогнат да се елиминира възможността от замърсяване. Много собственици на жилища установяват, че съществуващата им изолация е била толкова сериозно повредена или замърсена в резултат на заразяването, че е необходимо и премахване на изолацията. Когато това се налага екипите по почистване се заемат с внимателно и безопасно премахване на старата изолация и организиране инсталирането на нова изолация. Всичко това се прави до самото приключване на процеса по почистване на тавани.

Стъпки в почистване на таван
  1. Обхождане

Важно е, да започнете правилно работата по почистване на тавана. Водещият техник ще се разходи с вас из дома ви, за да документира текущите условия.

  • Почистване на таванско помещение

Това се прави, както на грубо ниво, така и на фино. Тук се включват изнасяния на всякакви големи и непотребни неща като стари мебели, неработещи електро уреди, отпадъци от битова дейност, строителни материали и други.

3. Изнасяне от таванско помещение

След като излишните неща бъдат изнесени и натоварени в транспортен камион ще бъдат извозвани на регламентирани за целта места.

С наемане на професионален екип по почистване на таван може да сте сигурни, че вашият дом ще е по-добър, след извършване на услуга. За да се уверите в това, след като всички материали, оборудване и отпадъци бъдат натоварени в нашите камиони, водещият технически специалист ще премине през целия дом заедно с вас. Това се прави, с цел да се увери, че няма повреда на имуществото и, най-вече, че сте доволни от свършената работа.